Wat we doen

XITE2WORK heeft een uitgesproken visie op talent. Bij ons staat het individu altijd centraal omdat wij geloven dat mensen die iets doen wat echt bij ze past beter presteren, productiever zijn en loyaler zijn. Van iedereen die bij ons aan de slag gaat maken wij een persoonlijkheidsscan. Op basis van deze scan brengen wij in kaart wat van nature de sterke punten van iemand zijn en waar persoonlijke voorkeuren liggen. Alle informatie brengen wij samen in ons “Kompas” dat wij gebruiken om een werkomgeving voor iemand te zoeken die volledig past. Dit proces noemen wij “jobcrafting”, een functie voor iemand ontwerpen die echt past!

Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van IT rollen voor organisaties uit meerdere branches. Wij detacheren ervaren IT professionals vanuit XITE2WORK Interim en bieden afstudeerders een 12 maanden durend IT Traineeship aan vanuit XITE2WORK Academy. Tijdens een van onze Traineeships werk je via XITE2WORK voor een van onze opdrachtgevers. Tijdens het Traineeship wordt je ondersteund door op maat gesneden opleiding en intensieve coaching. Na het Traineeship treed je in dienst bij de opdrachtgever.

Wat we doen

XITE2WORK Academy

Ondersteunt organisaties in hun zoektocht naar jong IT talent.

XITE2WORK Interim

Ondersteunt organisaties bij het invullen van tijdelijke vacatures.

XITE2WORK HR

Ondersteunt organisaties bij specifieke HR vraagstukken

Meer weten over ons?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter dan nemen we snel contact met je op.

[[[["field5","contains","Opdrachtgever"]],[["show_fields","field4,field6"]],"and"],[[["field5","contains","Kandidaat"]],[["show_fields","field7,field8"]],"and"]]
1 Step 1
Ben je een
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right