XITE2WORK HR Services

XITE2WORK HR Services ondersteunt organisaties bij een aantal specifieke HR vraagstukken.

Met ons Mid Career programma helpen wij 30-plussers optimaal vorm te geven aan het vervolg van hun carrière. Met onze Progressed Career Services helpen wij 50-plussers om op constructieve wijze invulling te geven aan de laatste fase van hun carrière. Met onze Talent Program Services bieden wij organisaties ontzorging van interne Traineeships & Opleidingsprogramma’s aan. Wij gebruiken ons eigen fundament en waar gewenst integreren wij specifieke eisen en wensen van onze klanten.

Mid Career Services

Als je al wat verder bent in je carrière zul je regelmatig nieuwe kansen krijgen. Veel mensen kijken naar de inhoud  van de rol, de bijbehorende beloning, het verdere carrièreperspectief en nemen op basis hiervan een besluit of ze de nieuwe uitdaging aangaan. Vaak wordt er niet stilgestaan bij de intrinsieke kwaliteiten van het individu. Ook hier helpt XITE2WORK om de juiste keuze te maken. Middels een uitgebreide loopbaanscan en gesprekken brengen we jouw ervaring, ambitie, sterke punten in kaart. Dit koppelen wij aan de functie-eisen van jouw nieuwe rol waardoor we een nauwkeurig beeld vormen of de rol bij jou past, of je het leuk gaat vinden en welke competenties en/of vaardigheden je moet ontwikkelen om succesvol te worden. Als je overstapt naar een nieuwe rol  is er gedurende de eerste zes maanden optioneel een coach beschikbaar die je gaat helpen om een vliegende start te maken.

Progressed Career Services

Ben je zo rond de 50 en is jouw carrièrepad niet helder? XITE2WORK helpt je om ook in deze fase zelfsturend met jouw carrière om te gaan. Middels een loopbaanscan en gesprekken brengen we jouw ervaring, ambitie, sterke punten in kaart. Op basis hiervan bespreken we met jouw werkgever wat jij moet doen om succesvol te blijven in jouw huidige rol. Ook brengen wij in kaart welke alternatieve rollen bij je passen. We stellen met jouw werkgever een carrièreplanning en een trainingsplan op. Hierbij krijg je gedurende zes maanden begeleiding van een XITE2WORK coach. Optioneel brengen we je de basisbeginselen bij om zelf ook mensen te coachen.  Dit komt van pas als er nieuwe jonge medewerkers binnen jouw bedrijf aan boord komen want hun behoefte aan een goede coach of mentor is groot.

Talent Program Services

Veel organisaties hebben een eigen Traineeship of opleidingsprogramma voor jonge nieuwe medewerkers. Dit is een tijdrovende aangelegenheid die niet altijd optimaal functioneert. Bovendien blijkt het verloop binnen twee jaar hoog te zijn.

XITE2WORK Talent Program Services biedt organisaties ontzorging van inhouse Traineeships. Wij gebruiken de XITE2WORK methodiek en waar gewenst integreren wij klanteisen en -wensen. Wij doen deze projecten in de vorm van co-creatie. XITE2WORK is eindverantwoordelijk voor de uitrol van het programma waarbij we nauw samen werken met alle stakeholders in de organisatie. Zo stellen we bijvoorbeeld samen met HR een recruitmentplan op, betrekken we de business owners bij de inhoud van het programma en helpen we de managers bij de coaching van jong talent.

Meer weten over ons?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter dan nemen we snel contact met je op.

[[[["field5","contains","Opdrachtgever"]],[["show_fields","field4,field6"]],"and"],[[["field5","contains","Kandidaat"]],[["show_fields","field7,field8"]],"and"]]
1 Step 1
Ben je een
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right