XITE2WORK Academy

XITE2WORK Academy helpt organisaties met hun zoektocht naar jong IT talent. Vanuit XITE2WORK Academy bieden wij afstudeerders een 12 maanden durend IT Traineeship aan. Voorafgaand aan deze periode volg je bij ons een opleidingsprogramma van maximaal 3 maanden. Tijdens een van onze Traineeships werk je via XITE2WORK voor een van onze opdrachtgevers. Tijdens het Traineeship word je extra ondersteund door op maat gesneden opleiding en intensieve coaching. Na het Traineeship treed je in dienst bij de opdrachtgever. Binnen de XITE2WORK Academy bieden wij de volgende Traineeships aan:

Voor kandidaten

Bij XITE2WORK Academy selecteren wij niet alleen op technische vaardigheden maar ook op sociale- en communicatieve vaardigheden. Kom je door onze selectie heen dan leer je jezelf nog beter kennen en ben je in staat om zeer gerichte keuzes voor een functie en een werkgever te maken. Dankzij je kompas, intensieve trainingen en professionele coaching creëer je een professionele start van je carrière die je de rest van je leven zal helpen om de juiste keuzes te maken.

Voor opdrachtgevers

Bij XITE2WORK Academy helpen wij organisaties in hun zoektocht naar jong IT talent. Dankzij onze unieke aanpak is het voor bedrijven makkelijker om toegang te krijgen tot IT toptalent en worden cruciale functies ingevuld. Daarnaast is er dankzij onze methodiek altijd sprake van een uitstekende match waardoor nieuwe medewerkers beter in hun vel zitten. Hierdoor presteren ze beter, is er minder uitval en zijn ze loyaler.

Wat we doen

XITE2WORK Academy

Ondersteunt organisaties in hun zoektocht naar jong IT talent.

XITE2WORK Interim

Ondersteunt organisaties bij het invullen van tijdelijke vacatures.

XITE2WORK HR

Ondersteunt organisaties bij specifieke HR vraagstukken.

Meer weten over ons?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter dan nemen we snel contact met je op.

[[[["field5","contains","Opdrachtgever"]],[["show_fields","field4,field6"]],"and"],[[["field5","contains","Kandidaat"]],[["show_fields","field7,field8"]],"and"]]
1 Step 1
Ben je een
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right